Cartografie

– daar waar het telt.

Ontdek een wereld van buitenplezier!

Met onder andere:

Kaarten
Gidsen
Panelen
Plattegronden
Stratengidsen
Wandkaarten
Promotiemateriaal


 

Citoplan

specialist in stadsplattegronden en regiokaarten

Welkom bij Citoplan! Met trots kunnen wij zeggen dat Citoplan zich al meer dan een eeuw laat gelden als het gaat om cartografie op eigen bodem. Vandaag de dag zorgen wij voor stadsplattegronden, stratengidsen en centrumkaarten van de grote (en enkele kleinere) steden, regiokaarten van prachtige natuurgebieden en van de omgeving van stedelijke gebieden met veel fiets- en wandelmogelijkheden én overzichtskaarten voor particuliere instellingen, bedrijven, gemeenten, politiebureaus en brandweerkazernes. 

Citoplan is onderscheidend als het gaat om duidelijke cartografie. Wij letten daarbij op de cartografische principes en hechten daarnaast aan nauwkeurige verwerking van klanten wensen en persoonlijk contact met opdrachtgevers. 

Citoplan staat voor kaarten en gidsen die je kunt vinden bij de boekhandel, welke worden uitgegeven door Buijten & Schipperheijn Recreatief, onder de merknaam Citoplan.

 


AMV/Buijten & Schipperheijn Grafimedia

specialist in cartografie, print en druk

Welkom bij Drukkerij AMV/Buijten & Schipperheijn Grafimedia. Wij zijn een full service grafisch bedrijf voor het totale traject van bedenken, uitwerken en uitvoeren van complete grafische producties. Zowel traditioneel alsook digitaal. In het voortraject levert de professionele studio, of uw eigen bureau, de exclusieve creatieve concepten en vormgeving aan. Na akkoord worden de opdrachten vakkundig gedrukt en/of digitaal geprint.  

 

Een kaart specifiek naar jouw wensen

AMV / Buijten & Schipperheijn levert cartografie op maat! Wil je je hotel of camping eens op de kaart zetten voor je gasten? Wandelroutes, horeca, natuur, gezellige binnensteden, voorzieningen zoals parkeerplaatsen of oplaadpunten: wij brengen in beeld wat voor jouw bezoekers belangrijk is. Heb je voor je veiligheidsregio, taxibedrijf of gezondheidsdiensten een grote kaart op een paneel nodig? Of folders voor je culturele instelling, in kleine of grote oplage?  De service van AMV is onovertroffen.

Kies de optimale route voor jouw grafische of cartografische productie en neem contact op met AMV / Buijten & Schipperheijn!

 


Buijten & Schipperheijn

specialist in kaarten en gidsen voor actieve fietsers 

Welkom bij uitgeverij Buijten & Schipperheijn, specialist in kaarten en gidsen voor recreatieve doeleinden.

Wij zijn al 35 jaar pioniers op het gebied van route-informatie voor fietsers en wandelaars.

Gerenommeerde ambachtelijke merken als Smulders Kompas en Citoplan hebben bij ons een thuis gevonden en worden met alle mogelijke moderne middelen doorontwikkeld. Dat doen we samen met de cartografen en drukkers van AMV Grafimedia.

Voor fietsers van ommetjes en voor kilometervreters… Wat is jouw ideale kompas voor onderweg? Zoek je bewegwijzerde routes of wil je vrij zwerven, maar zonder te verdwalen? Wil je lange tochten plannen, of inzoomen op regio’s? Zoek je een atlas voor heel Nederland, omdat je altijd overal de weg wilt weten? Wil je veel culturele, landschappelijke, toeristische informatie?

Er is een kaart voor elke soort van gebruik. 

Je vindt onze gidsen en kaarten bij de gespecialiseerde boekhandel en op recreatief.buijten.nl